Glykæmisk Indeks (GI)

Glykæmisk indeks for alle fødevarer

  • Forside
  • BMI Udregner
Forside / Arkiv for Fjerkræ og fjerkræprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Andelever

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Andelever har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Andelever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Andelever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: And, Fjerkræ og fjerkræprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Gåselever

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Gåselever har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Gåselever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Gåselever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Gås

Glykæmisk Indeks (GI) for Hønsebouillon (spiseklar)

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Hønsebouillon (spiseklar) har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Hønsebouillon (spiseklar) ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Hønsebouillon (spiseklar) ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Høne

Glykæmisk Indeks (GI) for Hønselever

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Hønselever har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Hønselever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Hønselever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Høne

Glykæmisk Indeks (GI) for Kalkunbryst

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kalkunbryst har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kalkunbryst ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kalkunbryst ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kalkun

Glykæmisk Indeks (GI) for Friturestegt kylling med skind

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Paneret og friturestegt kylling med skind

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Paneret og friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 7. Det betyder at Paneret og friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Paneret og friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingepølse

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingepølse har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingepølse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingepølse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingelever

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingelever har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingelever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingelever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Andebryst

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Andebryst har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Andebryst. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Andebryst på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]

Skrevet i: And, Fjerkræ og fjerkræprodukter

  • 1
  • 2
  • 3
  • Næste side »

Kategorier

  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Copyright © 2019 · Genesis Sample Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind