Andelever har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Andelever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Andelever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Gåselever
Gåselever har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Gåselever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Gåselever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Hønsebouillon (spiseklar)
Hønsebouillon (spiseklar) har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Hønsebouillon (spiseklar) ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Hønsebouillon (spiseklar) ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Hønselever
Hønselever har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Hønselever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Hønselever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kalkunbryst
Kalkunbryst har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kalkunbryst ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kalkunbryst ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Friturestegt kylling med skind
Friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Paneret og friturestegt kylling med skind
Paneret og friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 7. Det betyder at Paneret og friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Paneret og friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingepølse
Kyllingepølse har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingepølse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingepølse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingelever
Kyllingelever har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingelever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingelever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Andebryst
Andebryst har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Andebryst. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Andebryst på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]