Gåselever har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Gåselever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Gåselever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Gåsekød
Gåsekød har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Gåsekød. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Gåsekød på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Gås med skind
Gås med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Gås med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Gås med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ […]