Glykæmisk Indeks (GI)

Glykæmisk indeks for alle fødevarer

  • Forside
  • BMI Udregner
Forside / Arkiv for Fjerkræ og fjerkræprodukter / Gås

Glykæmisk Indeks (GI) for Gåselever

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Gåselever har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Gåselever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Gåselever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Gås

Glykæmisk Indeks (GI) for Gåsekød

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Gåsekød har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Gåsekød. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Gåsekød på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Gås

Glykæmisk Indeks (GI) for Gås med skind

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Gås med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Gås med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Gås med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Gås

Kategorier

  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Copyright © 2019 · Genesis Sample Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind