Glykæmisk Indeks (GI)

Glykæmisk indeks for alle fødevarer

  • Forside
  • BMI Udregner
Forside / Arkiv for Fjerkræ og fjerkræprodukter / Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Friturestegt kylling med skind

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Paneret og friturestegt kylling med skind

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Paneret og friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 7. Det betyder at Paneret og friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Paneret og friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingepølse

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingepølse har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingepølse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingepølse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingelever

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingelever har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingelever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingelever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingehjerte

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingehjerte har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0,7 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kyllingehjerte. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kyllingehjerte på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingekråse

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingekråse har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0,6 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kyllingekråse. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kyllingekråse på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kogt kyllingebryst

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kogt kyllingebryst har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0,4 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kogt kyllingebryst. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kogt kyllingebryst på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingebryst med skind

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kyllingebryst med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kyllingebryst med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kyllingebryst med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Grillstegt kylling med skind

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Grillstegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Grillstegt kylling med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Grillstegt kylling med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

Glykæmisk Indeks (GI) for Kylling med skind

5. januar 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Fjerkræ og fjerkræprodukter

Kylling med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kylling med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kylling med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ […]

Skrevet i: Fjerkræ og fjerkræprodukter, Kylling

  • 1
  • 2
  • Næste side »

Kategorier

  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Copyright © 2019 · Genesis Sample Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind