Friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Paneret og friturestegt kylling med skind
Paneret og friturestegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 7. Det betyder at Paneret og friturestegt kylling med skind ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Paneret og friturestegt kylling med skind ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingepølse
Kyllingepølse har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingepølse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingepølse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingelever
Kyllingelever har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Kyllingelever ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kyllingelever ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingehjerte
Kyllingehjerte har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0,7 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kyllingehjerte. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kyllingehjerte på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingekråse
Kyllingekråse har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0,6 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kyllingekråse. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kyllingekråse på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller meget få, kulhydrater […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kogt kyllingebryst
Kogt kyllingebryst har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0,4 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kogt kyllingebryst. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kogt kyllingebryst på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ indeholder ingen, eller […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kyllingebryst med skind
Kyllingebryst med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kyllingebryst med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kyllingebryst med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Grillstegt kylling med skind
Grillstegt kylling med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Grillstegt kylling med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Grillstegt kylling med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kylling med skind
Kylling med skind har et glykæmisk indeks på 0. Da indeholder af kulhydrat er 0 sker der ingen stigning i blodsukkerniveauet når du spiser Kylling med skind. Da det glykæmiske indeks hovedsageligt består af kulhydratholdige fødevarer, finder man ofte ikke Kylling med skind på GI-lister. Ren proteinmad som for eksempel kød, fisk, æg og fjerkræ […]