Frosne hindbær har et glykæmisk indeks på 40. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Frosne hindbær i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Frosne Jordbær med sukker
Frosne Jordbær med sukker har et glykæmisk indeks på 8. Det betyder at Frosne Jordbær med sukker ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Frosne Jordbær med sukker ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Frosne Jordbær
Frosne Jordbær har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Frosne Jordbær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Frosne Jordbær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Jordbær
Jordbær har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Jordbær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Jordbær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Kirsebær
Kirsebær har et glykæmisk indeks på 5. Det betyder at Kirsebær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Kirsebær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Frosne loganbær
Frosne loganbær har et glykæmisk indeks på 6. Det betyder at Frosne loganbær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Frosne loganbær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Ribs
Ribs har et glykæmisk indeks på 6. Det betyder at Ribs ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Ribs ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Solbær
Solbær har et glykæmisk indeks på 8. Det betyder at Solbær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Solbær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Stikkelsbær
Stikkelsbær har et glykæmisk indeks på 5. Det betyder at Stikkelsbær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Stikkelsbær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Tranebær
Tranebær har et glykæmisk indeks på 6. Det betyder at Tranebær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Tranebær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]