Agurk har et glykæmisk indeks på 45. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Agurk i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre en stor […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Ekspanderet kartoffelsnacks
Ekspanderet kartoffelsnacks har et glykæmisk indeks på 34. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Ekspanderet kartoffelsnacks i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Soltørret tomat
Soltørret tomat har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Soltørret tomat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Soltørret tomat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Tomatketchup
Tomatketchup har et glykæmisk indeks på 10. Det betyder at Tomatketchup ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Tomatketchup ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Spidskål
Spidskål har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Spidskål ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Spidskål ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Frossen hakket spinat
Frossen hakket spinat har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Frossen hakket spinat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Frossen hakket spinat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Spinat
Spinat har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Spinat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Spinat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Squash
Squash har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Squash ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Squash ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Zucchini
Zucchini har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Zucchini ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Zucchini ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Dansk tomat
Dansk tomat har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Dansk tomat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Dansk tomat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]
- 1
- 2
- 3
- …
- 9
- Næste side »