Glykæmisk Indeks (GI)

Glykæmisk indeks for alle fødevarer

  • Forside
  • BMI Udregner
Forside / Arkiv for Grøntsager og grøntsagsprodukter / Grøntsager

Glykæmisk Indeks (GI) for Agurk

21. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Agurk har et glykæmisk indeks på 45. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Agurk i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre en stor […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Ekspanderet kartoffelsnacks

21. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Ekspanderet kartoffelsnacks har et glykæmisk indeks på 34. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Ekspanderet kartoffelsnacks i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Soltørret tomat

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Soltørret tomat har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Soltørret tomat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Soltørret tomat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Tomatketchup

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Tomatketchup har et glykæmisk indeks på 10. Det betyder at Tomatketchup ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Tomatketchup ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Spidskål

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Spidskål har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Spidskål ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Spidskål ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Frossen hakket spinat

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Frossen hakket spinat har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Frossen hakket spinat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Frossen hakket spinat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Spinat

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Spinat har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Spinat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Spinat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Squash

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Squash har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Squash ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Squash ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Zucchini

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Zucchini har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Zucchini ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Zucchini ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

Glykæmisk Indeks (GI) for Dansk tomat

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Dansk tomat har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Dansk tomat ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Dansk tomat ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]

Skrevet i: Grøntsager, Grøntsager og grøntsagsprodukter

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 9
  • Næste side »

Kategorier

  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Copyright © 2019 · Genesis Sample Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind