Glykæmisk Indeks (GI)

Glykæmisk indeks for alle fødevarer

  • Forside
  • BMI Udregner
Forside / Arkiv for Grøntsager og grøntsagsprodukter / Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Tørrede koriander blade

21. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Tørrede koriander blade har et glykæmisk indeks på 36. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Tørrede koriander blade i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Peberrod

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Peberrod har et glykæmisk indeks på 9. Det betyder at Peberrod ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Peberrod ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Persille

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Persille har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Persille ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Persille ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Purløg

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Purløg har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Purløg ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Purløg ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Syre

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Syre har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Syre ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Syre ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Brøndkarse

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Brøndkarse har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Brøndkarse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Brøndkarse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Dild

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Dild har et glykæmisk indeks på 3. Det betyder at Dild ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Dild ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Tørret dild

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Tørret dild har et glykæmisk indeks på 25. Det betyder at Tørret dild ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Tørret dild ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Ingefær

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Ingefær har et glykæmisk indeks på 11. Det betyder at Ingefær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Ingefær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

Glykæmisk Indeks (GI) for Karse

20. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Billede af Grøntsager og grøntsagsprodukter

Karse har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Karse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Karse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]

Skrevet i: Grøntsager og grøntsagsprodukter, Krydderurter

  • 1
  • 2
  • Næste side »

Kategorier

  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Copyright © 2019 · Genesis Sample Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind