Tørrede koriander blade har et glykæmisk indeks på 36. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Tørrede koriander blade i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Peberrod
Peberrod har et glykæmisk indeks på 9. Det betyder at Peberrod ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Peberrod ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Persille
Persille har et glykæmisk indeks på 4. Det betyder at Persille ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Persille ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Purløg
Purløg har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Purløg ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Purløg ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Syre
Syre har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Syre ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Syre ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Brøndkarse
Brøndkarse har et glykæmisk indeks på 1. Det betyder at Brøndkarse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Brøndkarse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Dild
Dild har et glykæmisk indeks på 3. Det betyder at Dild ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Dild ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Tørret dild
Tørret dild har et glykæmisk indeks på 25. Det betyder at Tørret dild ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Tørret dild ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Ingefær
Ingefær har et glykæmisk indeks på 11. Det betyder at Ingefær ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Ingefær ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Karse
Karse har et glykæmisk indeks på 2. Det betyder at Karse ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Karse ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]