Glykæmisk Indeks (GI)

Glykæmisk indeks for alle fødevarer

  • Forside
  • BMI Udregner
Forside / Sukkervarer / Slik / Glykæmisk Indeks (GI) for Marcipan

Glykæmisk Indeks (GI) for Marcipan

21. maj 2015 af Glykæmisk Indeks

Marcipan har et glykæmisk indeks på 32. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks.

Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Marcipan i en moderat mængde.

Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre en stor del af den dagligt kost hvis man ønsker at tabe sig, eller bare holde sit bloksukker stabilt. Proteinrig mad som fx frugt, grønt og mælkeprodukter er gode eksempler på andre fødevarer i gruppen med lavt GI.

Anden ernærings data for Marcipan

  • Enerig i Kcal (kilokalorier): 477
  • Energi i KJ (kilojoule): 1997
  • Kulhydrat: 50,4
  • Protein: 11
  • Fedt: 26,5

Har du brug for mere detaljeret ernæringsindata om Marcipan anbefaler vi kalorietabeller.dk – Der finder du en detaljeret oversigt over fx vitamin- og mineralindhold. Skulle du have behov for flere informationer kan du prøve at Google efter Marcipan. Det engelske navn for Marcipan er Marzipan. Hvis du benytter en engelsk opskrift eller website er det altså det du skal kigge efter.

Glykæmisk load (GL)

Glykæmisk load (GL) for Marcipan er 15. GL er indholdet af kulhydrat i en portion multipliceret med Glykæmisk Indeks (GI). Det er dermed et udtryk for, hvordan kulhydraterne påvirker blodsukkere-niveauet i forhold til indtagelsen af fødevarer. Glykæmisk load bliver kun sjældent brugt i den danske ernærings-terminologi , men fenomenets udbredelse og benyttes allerede regelmæssigt i mange andre lande.

Skrevet i: Slik, Sukkervarer

Kategorier

  • Æg og Ægprodukter
    • Æg
    • Ægprodukter
  • Dressing og saucer
    • Dressing
    • Sauce
  • Drikkevarer
    • Alkoholfrie drikkevarer
    • Frugt og grøntsagsjuice
  • Fisk og skaldyr
    • Bløddyr
    • Ferskvandsfisk
    • Saltvandsfisk
    • Skaldyr
  • Fjerkræ og fjerkræprodukter
    • And
    • Gås
    • Høne
    • Kalkun
    • Kylling
  • Frugt og frugtprodukter
    • Bær
    • Frugt
    • Frugtprodukter
    • Nødder
  • Grøntsager og grøntsagsprodukter
    • Bælgfrugter
    • Grøntsager
    • Krydderurter
    • Rodfrugter og knolde
    • Svampe
  • Is
    • Flødeis
    • Limonadeis
    • Mælkeis
  • Korn og stivelsesprodukter
    • Brød
    • Kage
    • Korn
    • Majsprodukter
    • Mel
    • Morgenmadsprodukter
    • Pasta
    • Pizza
    • Ris
  • Kød og kødprodukter
    • Andet kød
    • Blandet charcuteri
    • Får
    • Havpattedyr
    • Hestekød
    • Kalv
    • Lam
    • Okse
    • Svin
  • Krydderier og hjælpestoffer
    • Hjælpestoffer
    • Krydderier
  • Mælk og mælkeprodukter
    • Andre mælkeprodukter
    • Råmælk
    • Syrnede mælkeprodukter
    • Usyrnede mælkeprodukter
  • Olie og fedtprodukter
    • Animalsk fedt
    • Smør
    • Vegetabilsk fedt
  • Ost og osteprodukter
    • Ost
    • Osteprodukter
  • Sukkervarer
    • Slik
    • Sukker og honning
  • Vildt
    • Fuglevildt
    • Hårvildt

Copyright © 2019 · Genesis Sample Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind