Honning har et glykæmisk indeks på 45. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Honning i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre en stor […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Sirup
Sirup har et glykæmisk indeks på 46. Fødevarer med et GI på 50 eller derunder betragtes ofte som produkter med lavt glykæmisk indeks. Det lave GI bevirker at blodsukkerniveauet ikke bliver påvirket i alvorlig grad ved indtagelse af Sirup i en moderat mængde. Fødevarer der scorer lavt på det glykæmiske indeks bør udgøre en stor […]
Glykæmisk Indeks (GI) for Fruktose
Fruktose har et glykæmisk indeks på 18. Det betyder at Fruktose ligger i gruppen af fødevarer med meget lavt GI. Det meget lave GI medvirker af indtagelse af Fruktose ikke påvirker blodsukkeret i nævneværdig grad. Fødevarer der scorer meget lavt på det glykæmiske indeks er som udgangspunkt gode valg hvis man ønsker et stabilt blodsukkerniveau. […]